Inviter den du holder af til mortensaften på Château Hattonchâtel


Gør Mortensaften til noget specielt!

Nyd et slotsophold på en af Frankrigs mest stemningsfulde og historiske slotte og forkæl dit parforhold.

Slottet Hattonchâtel Château, som du kender fra tv-udsendelsen “Stjernerne på Slottet”  inviterer på en romantisk Mortensaften med masser af god mad – Franks cuisine når det er bedst.

Enestående mulighed for en speciel oplevelse i et privat og autentisk Fransk slot. Tænk dig at sidde foran den knitrende pejs i riddersalen, mens du nyder en velsmagende middag på Mortensaften. Du vil få en personlig betjening med introdution af retterne samt de dertil serverede vine.

Slap af i de behagelige møbler efter den velsmagende middag. Der serveres kaffe, cognac eller likør i riddersalen – eller du kan vælge at få den serveret i herrebiblioteket, hvor der naturligvis også er tændt op i den åbne pejs.

 

Lørdag den 10. november 2012

* Indkvartering i en historisk og romantisk tårnværelse

* Kaffe med sødt

* 3 retters gourmet middag med vin i den autentiske riddersal

* Kaffe & cognac i pejsestuen

Torsdag den 11. november 2010

* velsmagende morgencomplet

* Afrejse

.

Pris: 330€ ( 2.475,-kr) for 2 personer i et tårnværelse

 

Pris: 450€ ( 3.375,-kr) for 2 personer i en slotssuite med en-suite badeværelse

Ekstra overnatninger i forbindelse med Mortensaften gives 25% i rabat

 

 

Mortensaften i udlandet

Slottet ligger i Lorraine – den nordlige del af Frankrig, hvorfor der kun er godt 1 times kørsel fra Luxembourg lufthavn, før du ankommer til slotsporten. Flybilletter til og fra Danmark finder du her.

For yderligere information omkring Mortensaften, slotsophold eller weekendophold bedes du kontakte Ritz-Resorts pr. telefon eller e-mail, hvor der forøvrigt tales dansk.

Hattonchâtel Château
booking@ritz-resorts.com
0034 922 78 62 00

 

5 gode tips til Mortensaften!
Mortensaften bliver dybt husket, når den mødes naturligt, impulsivt og spontant, en uventet overraskelse overfor den du holder af, kan skabe megen glæde. Med andre ord, sødmen af overraskelse kan gøre forskellen mellem blot endnu en almindelig aften i byen, og en lidenskabelig aften fuld af kærlighed!
Hvis du vil glæde din partner endnu mere, så skal du reservere – ikke bare et smukt dækket bord, men over en romantisk overnatning for jer to. En overnatning på et  hotel er helt fint, men forestil dig din udkårendes overraskelse, når hun/han erfarer, at du har reserveret plads på et atmosfære fyldt gods eller slot. Tænk dig at invitere til en mortensaften med overnatning på det slot, hvor “stjernerne på slottet” blev filmet!
Begynd nu med at planlægge den mest romantiske oplevelse, der møder din partners krav og ikke mindst ønske, til et romantisk ophold i hendes/hans liv..
Her er blot 5 måder at nyde Mortensaften. Andre er overladt til fantasien.
1. At invitere din ægtefælle ud, vil altid blive modtaget positivt. Det kan være biograf billetter til denne specielle aften  – en film som I længe har haft lyst til at se. Der er naturligvis også mange store musicals og film, der skal nydes på sådan en speciel aften. Vælg et stykke eller en film, som nøje matcher din partners ønsker og interesser.
Brug lidt tid på at forske i historien om teater selv eller undersøg historien bag filmen. Brug dog ikke megen tid på at læse kritik af showet, da dette ofte efterlader kritiske egoer af kritikere. Deling af en samtale om teater selv eller på baggrund af ydeevne eller film sender et stærkt budskab om, at du og din kæreste har en fælles interesse.

2. Planlæg et overraskende eventyr ved at tilbringe en romantisk mortensaften på et stort  hotel, kro eller en anden form for wellness. Der findes utroligt mange tip her på sitet, der anbefaler lækre steder som alle lægger op til megen romantik, alle har de fortjent deres ry for udsøgt pragt ved at tilbyde gode faciliteter og meget fin service. De har alle træk af højeste kvalitet, en god restaurant og hyggelige værelser med stoe og lyse en-suite badeværelser pyntet til behagelig afslapning.
Overrask din partner med et romantisk weekendophold – bare for jer to,  hvor der tilbydes en lækker luksus middag hvor der kan skabes en romantisk samtale mellem jer hele aftenen. Og du må på ingen måde tillade, at arbejde, karriere eller familie til at trænger sig på jeres aften ellers kan det ødelægge den ellers så positive og hyggelige stemningen.

3.  Udtryk din hengivenhed og kærlighed til din partner med det nyeste i varmt modetøj. En overraskende gave fra de hotteste butikker og forretninger, vil vise din spontanitet og dit ubekymrede syn på livet – selv her i krisetiden. Dette kan tage lidt forskning at finde det rette til din partner, men der findes mange store mode sites der blot venter på at blive opdaget på Internettet. En løsning kan også være, at køre hen til den modebutik som din partner synes bedst om, derved kommer der i hvert tilfælde ingen overraskelser – og hun kan føle sig tryg ved at vide, at der ingen problemer vil blive ved et evt. ønske om at bytte.
Se efter hotteste tendenser, der kan frigive din partners hæmninger.

4. Musik har altid flyttet verdenen og den kan oprette positive og romantiske stemninger og tune din partners lidenskaber! Musik må aldrig blive glemt, slet ikke når det drejer sig om at planlægge en romantisk mortens aften sammen. Du bør være opmærksom på din partners musikalske interesser og vælge den helt rigtige musik, så den passer til denne specielle aften. Det behøver nødvendigvis ikke være den musik, som I lytter til til daglig. Men vær meget forsigtig med at gøre dit valg, fordi der er altid knyttet minder til musik . Nogle er positive, gode og andre er dårlige, hvilket kan udløse et stemnings skift på et øjeblik, og aftenen kan være ødelagt på et sekundt.

5. Både rødvine, hvidvine og champagne på køl udgør også store gaver og vil naturligvis altid udrette en romantisk dag eller aften. Vær ikke bekymret, hvis du ikke er ekspert i at vælge den rigtige vin til aften. Hvis du går til en vinbutik eller er ude i byen på en restaurant, vil der altid være en professionel der giver råd om vin udvælgelse, prøvesmagning, og service. Hvis du omhyggeligt vælger den helt rigtige vin til at matche dine partners passioner, og deler et glas eller to efter en romantisk dag er det en sikker vej til at vinde hans/hendes hjerte!
Det siger sig selv, at romantiske overraskelser altid forudsætter et engagement på vegne af din partners specielle lidenskaber. Det er det som romantik handler om, og ofte er det muligt at skabe et varigt romantisk forhold, som helt sikkert vil give uoverskuelige belønninger.
Så hvad venter du på, kom i gang med at skabe et mesterværk af en mindeværdig mortens aften.


 

 

 

 

1 thoughts on “Inviter den du holder af til mortensaften på Château Hattonchâtel

Skriv en kommentar