Franske cuisine & Weekendophold med Vildsvin på spid…


Gourmet weekend som alle har lyst til …..

Efterspørgslen på romantiske weekendophold med vildsvinemiddage og gode rødvine i Frankrig stiger og stiger. Folk vil prøve noget nyt og spændende. Almindelig grisefester i syden er overstået for længe siden og billige vildsvinefester i Polen er også mere eller mindre passé.

Franske cuisine  er nu sagen og det forstår man jo godt ……

Lorraine er en af de bedste jagtsteder i Frankrig, når man taler om vildsvinejagt. Så selvom antallet af jægere i Frankrig falder, ja så siger antallet af jagtophold kraftigt.
Slottet Château Hattonchâtel  tilbyder unikke jagtferier eller jagtarrangementer for både større eller mindre jagtgrupper. I de seneste år er det blevet vældigt populært med crossbow jagt, hvilket det franske slot   også tilbyder at arrangere for de jægere, der måtte ønske denne form for jagt.

vildsvin på spyd Slottet har også arrangeret    weekendophold med vildsvinemiddage for personer der ikke går på jagt. Succesen og efterspørgslen var så stor, at de nu fortsætter med at tilbyde en gourmet weekend med vildsvin på spyd.

Både dagen før og dagen efter gourmet middagen med vildsvinesteg arrangerer slottet også andre former for aktiviteter – så som golf, vinsmagning, dagsture og natur-udflugter, besøg til Metz “lysets by”, Nancy med “den forgyldne plads” eller Verdun der er kendt fra den 1. verdens krig eller kulinariske oplevelser.
Kontakt venligst slottet for at få et skræddersyet weekendprogram med vildsvin på bordet.

gourmet weekend med vildsvinesteg på programmet

tilbereddelse af vildsvinesteg

i Danmark har vi en tradition igennem mange, mange generationer, at her i landet kan vi godt spise flæskesteg og frikadeller, skriver Politiken.dk – og derunder hører naturligvis også vildsvinesteg. Og rødvin paaser også fint til vildsvinesteg.

2 thoughts on “Franske cuisine & Weekendophold med Vildsvin på spid…

 1. Pingback: Romantik sætter ingen grænser

 2. Har ville skrive en million gange ca., men eksamen og min mors akutte indlæggelse har gjort hjemkomsten fra Slottet til en noget hektisk periode. (min mor er ok nu… )

  Da vi først så slottet og oplevede den enestående atmosfære, der hersker på og omkring slottet – så blev jeg lidt smådeprimeret over vi så hurtigt sku så hurtigt hjem igen!!!
  Vi havde en skøn skøn tur. Men som sagt – alt – alt for kort, men det var jo vores egen skyld.

  Cathrine var sød og venlig. Vi kunne tale sammen – hendes engelsk er fint. Den anden kvinde – Gui’s kone – var også rigtig sød, smilende og venlig men kunne jo desværre ik engelsk. ØV!! for vi gad jo så godt tale med hende og forstå og lære mere om området, men heldigvis havde vi jo Cathrine.
  Specielt Dan og Niels var meget ivrige for at høre om jagt jo, skovene osv.
  Vi kunne jo se de store 4 hjulstrækkere der holdt ved skovenes indkørselsveje og konkluderede selv der var vildsvine jagt derinde et sted. Så blev mændene jo misundelige…

  Vi havde skønne skønne værelser, og fik den lækreste mad og drikke – det var rigtigt Fransk Cuisine !!! – se billeder! Vores chefkok – Fabian – lavede et sandt mesterværk indenfor det kulinariske område! Det kunne man godt blive afhængig af!!! Sød og nærværende var han, og så fint han havde lavet mad til lille Anna også! Ja det hele var simpelthen fantastisk og et dejligt pusterum!

  Vejret var jo med os.. høj sol, blå himmel og blot en 5 – 6 grader. Simpelthen perfekt. Op ad dagen blev det varmere og vi ku sidde i haven og nyde sol og udsigt. Vi tog på udflugt til Verdun og Metz og nød at køre ture i landskabet.
  Øv – det var så kort et ophold!!! Man blev bare slet ikke færdig… fik kun et lille smugkig jo! Der må være skønt på alle årstider!! Kan godt forstå det er dejligt at komme derned igen og igen. Det var helt sikkert en weekendoplevelse der tåler at blive gentaget!

  PS kunne faktisk rigtig godt se os bo på slottet igen.. bare sådan 2 måneders tid sen sommer/efterår. Læse, nyde naturen, finde heste at ride på i området, Dan på jagt, læse bøger, spise fantastisk mad til aften og leve af frugt, oliven og flutes om dagen, drikke god champagne og rødvin, besøge landsbyer, tage billeder og bare slappe af og indhalere stemningen…. Lyder det ikke fornuftigt og som gode ønsker og tanker??? 🙂

  Jeg har skrevet en sød hilsen på Facebookgruppen: Hattonchatel Chateau, fortalt vidt og bredt om slottet til venner og bekendte og alle mulige kontakter!
  Se nogle af mine mange fotos som jeg vedhæfter her!

  Hils dit søde personale mange gange fra os!!!

  Håber vi skrives ved.
  Mange hilsner og tak fra os alle..

  Katrine Hjort
  Hovedgaden 39
  4262 Sandved

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s