Clansani har X-faktor – flere perler på snor


Tenerife
For mere end 20 års siden blev det norsk/danske hotel Clansani grundlagt på Tenerife.
En af hovedstenene i firmaet var og er stadigvæk kvalitet og service i spændende omgivelser, således at gæsterne kunne få en interessant ferie – med mottoet “en oplevelse som tåler at blive gentaget”.
Og med gæsternes valgmuligheder fra at bo i en studio for 2 personer til luksuriøse villaer med egen pool op til 8 personer, var der god grund til at komme tilbage til hotellet Clansani.

Frankrig

Clansani har indenfor de seneste år “håndplukket” det autentiske slot Hattonchâtel Château i Frankrig, der stammer helt tilbage fra det 9. århundrede.
Ethvert billede fortæller en historie, men ingen kan rigtigt beskrive, hvordan dette gotiske slot fremtræder eller den specielle atmosfære der omgiver slottet. Slottet giver med sin imponerende gotiske arkitektur og den fantastiske “La Salle de Burgraves” et lille indblik i et stykke Fransk historie.
Tv2 har optaget “Stjernerne på Slottet” på slottet , der vil blive vist i Dansk Tv fra d. 26 Oktober 2010 og de efterfølgende 4 uger.

Danmark
Sidste skud på stammen er det danske gods fra 1669, Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav. Et smukt område som H.C Andersen i sin tid kaldte for “den danske have”.
Det prægtige gods er blevet fuldstændig renoveret og er nu en smagsfuld kombination af gammelt og nyt. De flotte og dekorative lofter og antikke slotsmøbler, guldspejle, krystal lysekroner og prægtige ægte tæpper, giver godset en uovertruffen imøde-kommenhed og charme.

Med interessante erhvervelser på henholdsvis Tenerife, Frankrig og i Danmark, kan Ritz Resorts tilbyde sine gæster særdeles interessante muligheder for afholdelse af såvel bryllup, fødselsdag eller andre fester, weekendophold, familieferie eller mere professionelle arrangementer som kurser, møder eller forskellige former for konferencer.
Danmarks Radio har optaget X-Faktor (boot camp) 2010 på godset, og tv-programmet vil blive vist på DR i løbet af foråret 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s