Utraditionelt & spændende bryllup


Flere og flere danskere vælger en anden type bryllup end det traditionelle kirkebryllup med hvid brud, kirkeklokker samt suppe, steg og is. Og derfor rejser også flere brudepar til udlandet for at få drømmene opfyldt ……


Hvis du går med tanker om og drømmer om et anderledes romantisk bryllup og altid har været vild med prinser og prinsesser, en historisk tid eller noget helt tredje, så er det måske noget for dig at holde et utraditionelt bryllup, hvor du finder et tema, der skal sætte præget på din fantastiske bryllupsdag.

Kun din fantasi sætter grænsen for et utraditionelt bryllup.

Du kan bl.a. finde meget inspiration fra bøger eller forskellige Hollywoodfilm.
Husk at med blot en smule planlægning kan selv de mest uoverskuelige problemer løses, så der er ingen grund til ikke at opsøge og virkeliggøre dit drømmebryllup. Du kan selvfølgelig også få hjælp af professionelle bryllups planlæggere. Husk på at det er din store drømmedag, jeres fest som skal fejres, og er en dag som I fremover altid vil mindes.


FØLG ET TEMA:

Middelalderligt bryllup

Det er vigtigt at have den rigtige dekoration, så du kan skabe et tro billede af det tema, du vælger at præge festen med. Vælger du f.eks. middelalderen som tema, skal du ud og finde et gotisk inspireret slot, lavet af rå sten, med farvede ruder. Og på bryllupsnatten skal du selvfølgelig bo i brudesuiten, der sikkert er placeret i en af slottets imponerende tårne.

Og det næste bliver så at finde en tilsvarende kirke, men som oftest ligger der en kirke i forbindelse med slottet. Det er væsentlige faktorer, der forstærker den historiske ramme, som du har valgt til brylluppet. Til et middelalderligt bryllup er hestevognen et oplagt transportmiddel fra kirken til det nærliggende slot, hvor festen skal holdes.

.

Lej et helt slot til dit bryllup

Drømmen om et bryllup fra middel-alderen virkeliggøres vel bedst i Frankrig, hvor der findes mange prægtige slotte i den smukke franske natur.
Slottet Hattonchâtel Château i Lorraine er en af de eftersøgte slotte til middelalder bryllupper, fordi det ligger i nærheden af Luxembourg med ku
n godt en times flyvetid.

Men den største grund er selve slottet, der tikker alle dine boxe af, ved siden af at have en fantastisk historie bag sig. Det er for få år blevet åbnet for offentligheden igen efter af have været i privat besiddelse i næsten 50 år.

.

Romantisk Vinterbryllup

I kan også vælge at holde et vinterbryllup på en herregård,gods eller et slot fremfor det klassiske sommerbryllup. Det er sjældent, at man forbinder sne, kulde og mørke med ordet bryllup, men det kan faktisk være utroligt romantisk at holde et vinterbryllup. Her er der mulighed for, at I kan få taget nogle flotte bryllupsbilleder i det smukke vinterlandskab, hvor røde roser og den hvide brud samt gommens mørke klæder står i en flot kontrast til sne dækkede landskab.


                                                               SONY DSC                                                                                                                                                                                                            På Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav går du ned af kirkestien, over den idylliske bro ved voldgraven og indtil den gamle hvide kirke. Bagefter holdes festen i riddersalen, der er inspireret af salen på Kronborg.

Der findes vel ikke noget mere idyllisk og romantisk end at sidde i salen, med ild i de 2 flotte pejse, lytte til ildens knitren og se ud på sneen der falder ned fra himmelen i store flager.

.

Bliv gift i under varme himmelstrøg

At rejse til udlandet og blive gift i sydens sol ved de hvide sandstrande er en drøm, som kun få danskere lever ud. Men det er faktisk ikke så omfattende at arrangere dit bryllup i udlandet. Flere danske rejsebureauer tilbyder romantiske bryllupper til populære rejse-destinationer såsom Tenerife, Venedig, Frankrig, Thailand og Kreta.

Her du kan blive gift i eksotiske naturomgivelser – eventuelt under en gazebo! Hos de fleste rejsebureauer kan du bestille en “bryllupspakke “, hvor bureauerne tager sig af alt lige fra officielle dokumenter, kirke eller synagoge til blomsterarrangementer, musik, mad og underholdning. Der bliver sørget for alt, så du og din kommende ægtefælle bare kan slappe af og nyde den vigtigste dag i jeres liv og hinanden.

Der er dog oftest tale om standard-pakker, når de hjemlige bureauer står for arrangementet, hvorfor en anden og langt mere flexibel mulighed er at kontakte det hotel hvor du skal bo. De fleste hoteller arrangerer også alt for dig – og de har selvfølgelig lokalkendskab, hvorfor de kan rådgive dig på en langt bedre måde og arrangere samt virkeliggøre dine drømme til den rigtige pris.

Hotellet Clansani på Tenerife (De Kanariske Øer) arrangerer selvfølgeligt alt for dig i forbindelse med et lille intimt bryllup eller et storslået bryllup med over 100 gæster. Samtidig har de et bredt udvalg af overnatnings faciliteter, der spænder fra små hyggelige hotelværelser til lejligheder og videre til store private villaer med egen pool.

.

Strandbryllup

Vil du giftes på en strand i udlandet, er der også mulighed for det!
Hvad kan være mere vidunderligt end et bryllup i den friske luft med lyden af bølgernes brusen, som de slår ind over strandbredden og vindens lette susen i siv eller palmetræer.

Tenerife, der er en af De Kanariske Øer, er selvfølgelig det første sted, man kommmer til at tænke på i den forbindelse, fordi det ikke ligger så langt væk fra Danmark.
Dernæst er omkostningerne langt mindre på Tenerife end hjemme, hvilket
naturligvis er en betydende faktor for valg af bryllups destination.. Du er garanteret sol,strand og vand, så det kan vel ikke blive mere romantisk!
Her kan du også få en bryllups middag tilsvarende i Danmark, hvis du ønsker det! Flere bryllupper er blevet mindre romantisk som følge af en al for eksotisk mad. De fleste gæster ønsker noget, som de kan nikke genkendende til.

Romantisk strand bryllup

Hvad med et caribisk bryllup til de stemningsfyldte toner af calypsomusik? Det kan også være, du er mere til en intim ceremoni under en port af palmegrene svøbt i tyl i det hvide sand på Koh Samui. Flere hoteller tilbyder alt fra borgerligt, katolsk og protestantisk bryllup til et vaskeægte traditionelt thaibryllup, hvor man bliver velsignet af buddistiske munke.

Uanset om I har tænkt jer et traditionelt kirkebryllup eller at blive gift i syden, er det vigtigt, at I går i gang med at planlægge i god tid. Glem ikke at orientere jer om der findes en bryllupssuite – uanset om det er til jeres specielle bryllup eller bryllupsrejse.

www.clansani.com
booking@clansani.com
0034 922 78 62 00

bryllups planlægger

4 thoughts on “Utraditionelt & spændende bryllup

 1. Fantastisk artikel – som virkelig har givet stof til eftertanke!

  Vi har i længere tid gået og funderet over hvordan, hvorfor, hvor mange og hvad vil folk sige ?
  Nu er vi kommet til den beslutning, at vi vil have et lille intimt bryllup i udlandet over 2 til 4 dage og højst sandsynlig på slottet Hattonchatel Chateau ( vældig romantisk slot ).

  Det bliver vores ønske bryllup, og vi vil nu planlægge det som vi ønsker – uanset hvad familie og venner måtte tænke!
  Folk vil også kunne forstå, at vi ikke kan invitere hele omgangskredsen med til Frankrig, så det løser alle problemer.

  Bedre sent end aldrig.

  mvh
  Pia

 2. Vi ønsker å få takke dere for et flott bryllup på deres slott i Frankrike, det har vært helt fantastisk fra første stund!

  Dere har gjort disse dagene helt perfekte for oss og vi setter enormt stor pris på alt det dere har fått til.

  romantisk norsk bryllup

  Vi kan heller ikke få fullrost Francois, hans kone og sønn nok.
  De har tatt oss imot på en fantastisk måte, og vi har aldri opplevd en slik vennlighet og service noen gang, det har vært virkelig rørende!
  De har ordnet opp alt på den aller beste måte, og dere kan virkelig være stolt over å ha sånne flotte mennesker til å ta imot deres gjester på deres slott. De er rett og slett helt fantastiske!

  Det var også flere flotte mennesker som hjalp til på slottet til vort romantiske bryllup og vi vil gjerne at du formidler videre til de alle sammen at vi har hatt det helt supert, hele helgen, sammen med dem. De virket oppriktig engasjerte og trivelige. De forsto ikke mye engelsk og vi forstår ikke fransk, men vi klarte det fint likevel.

  Tusen tusen takk for alt sammen!!

  De beste hilsner fra
  Trude Grimstvedt og Geir Stenseth
  Lille Åros vei 57
  3474 Åros
  Norge

 3. En bryllupsrejse vi aldrig glemmer.
  Dagen efter brylluppet gik turen til denne pragtfulde ø – Tenerife.
  Vi blev venligt modtaget af en varm og elskværdig ejer, som straks viste os den dejligste bryllupssuite. Her var alt hvad hjertet kunne begære, og brudesuiten havde en dejlig udsigt over det åbne golflandskab.

  en drømme bryllupsrejse

  Vi kan på det varmeste andbefale stedet, hvis man har brug for at stresse af eller som os, nyde hinanden uden forstyrrelser.

  Alt var bare perfekt for et nygift og forelsket par.

  Hilsen hr. og fru.
  Lübcke

 4. Château Hattonchâtel

  Takk for en helt fantastisk bryllup og uforglemmelig weekend.
  Vi har ingen ting å sette fingeren på, og er meget fornøyd med alt dere hadde ordnet for oss.
  Slottet sier jo seg selv at både vi – brudeparet og alle brudegjestene var storfornøyd med 🙂 All service vi hart fått fra dere og resten av gjengen på slottet har vært helt formidabel.

  Jeg har tenkt til å skrive litt mere om dagen vår som jeg kan sende til deg med en del bilder, men jeg får ikke tak i bilder her jeg er nå.
  Sender dette i løpet av noen uker.

  Nok en gang takk for ett uforglemmelig bryllups opphold.

  Lars Erik Solberg og Monica Slinde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s