Danmarks Radio valgte Skrøbelev Gods til X-Faktor 2011


Skrøbelev Gods har X-Faktor

Firmaet bag det atmosfære fyldte Skrøbelev Gods er på banen igen, idet de også ejer slottet Hattonchâtel Château, som vi netop har set i forbindelse med tv-udsendelsen “Stjernerne på Slottet” – og nu er det Skrøbelev Gods der bliver vist frem til offentligheden. Det skal dertil også nævnes , at begge erhvervelser er blevet håndplukket for at kunne tilfredsstille firmaets krav om kvalitet og muligheden for en eventyrlig oplevelse for dets gæster – uanset om det drejer sig om en familieferie, golfferie, romantisk weekendophold, kursusophold eller et bryllup.
Skrøbelev Gods ligger jo ved det sydfynske øhav  – et smukt område som H.C Andersen i sin tid kaldte for “den danske have”.  Så her får både x-faktor  deltagerne og dommerne sig sikkert en velkommen overraskelse og fantastisk oplevelse!

Nu starter X Factor!

Dommerne på X-Faktor 2011

Den første udgave af X Factor 2011 vil blive vist på dansk tv allerede d. 1 Januar 2011, og dommerne har siden deres liveauditions i oktober arbejdet hårdt i de såkaldte bootcamps for hver især at finde frem til de bedste talenter, og dem er der mange af i år.
DR1’s underholdningsdirektør Jan Lagermand Lundme udtaler sig gerne til pressen, og siger, ” – Jeg har indtryk af, at de er på toppen over de deltagere, som dommerne har valgt ud til at deltage i den seneste udgave af den populære tv-udsendelse.

Først var det Mich “Cutfather” Hedin der blev sendt på bootcamp med sine deltagere og siden fulgte Thomas Blachmann og Pernille Rosendahl.
Dommerne har hver især udvalgt tre deltagere eller grupper til X-Faktor, der går videre til live-showene, der starter fredag den 4. februar 2011.

“- Det er helt ufatteligt så mange dygtige sangere, der findes rundt omkring i landet. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere dem på tv. Det er nogle fantastiske personer og sangere”, fortæller Jan Lagermand Lundme videre.

Hvordan kategorien er blevet fordelt mellem de tre dommere er endnu ikke bekræftet, men eftersom der sikkert skal rokeres lidt rundt, forventer vi at Thomas Blachmann der har tidligere haft begge solist-kategorier, dette år skal have grupperne. Og eftersom Pernille Rosendahl i tredje sæson havde solisterne over 25 år, så hun får nu de talentfulde solister under 25 år. Og tilbage er der så Cutfather, der ville skulle stå for solisterne over 25 år. Men uanset hvilken gruppe dommerne skal have ansvaret for, så er det altid svært at bedømme hvem stortalenterne der vil vinde prisen i sidste ende.

3 thoughts on “Danmarks Radio valgte Skrøbelev Gods til X-Faktor 2011

 1. Pingback: Skrøbelev Gods valgt til X-Factor 2011 bootcamp | Wellness & Spa weekend ophold

 2. Det perfekte bryllup
  Vielsen er en uforglemmelig oplevelse for alle som har prøvet denne velsignelse – både for bryllupsgæster som brudeparret.
  At vi valgte Skrøbelev Gods til det sted hvor vi skulle giftes, har bestemt kun gjort bryllupsdagen langt mere eventyrlig og mindeværdig for os – Riddersalen med de åbne pejse var et særdeles smukt bryllupslokale.
  Godsejeren var venlig og meget samarbejdsvillig og stod til rådighed med de ønsker vi havde. Vi fik på alle måder opfyldt vores ønsker og behov.
  Vi takker for en uforglemmelig bryllupsdag

  Romantisk bryllup på Skrøbelev Gods

  Hjertelige hilsener
  Bjørn og My Huynh Ludwigs

 3. Hej

  At være herremand og kvinde på et dejligt sted var bare rigtigt godt – en sand fornøjelse! Vi hyggede os meget i den vidunderlige brudesuite med det mest lækre tilstødende badeværelse vi nogensinde har set.

  Jeg håber, at vi en anden gang kan komme – det kunne måske være når vi “igen” skal bruge brudesuiten – øh MON hun vil giftes med mig igen????

  Tak for et behageligt luksusophold og ikke mindst en stor hilsen til en af de ansatte som gjorde det til et eventyrligt weekendophold for min kone og jeg.

  Med venlig hilsen

  Revisionsfirmaet Peter Berg
  Registreret revisor Peter Berg
  Stygge Krumpens Vej 6
  9300 Sæby
  98 46 18 44

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s